Majonezy Kętrzyńskie Credo PR

04:03

*
hej :)

- na pierwszy rzut pójdzie majonez czosnkowy.

* Od producenta:

Wszystkich konsumentów poszukujących nowych wrażeń smakowych, a przede wszystkim „fanów” Majonezu stołowego kętrzyńskiego, zainteresują z pewnością, stworzone na jego bazie, majonezy smakowe. 

To niezwykłe połączenie majonezu z dodatkiem naturalnych wyciągów smakowych (czosnkowego) i (chrzanowego), w połączeniu z kompozycją przypraw sprawi, że jaja, wędliny, czy potrawy z grilla nabiorą nowego wykwintnego i niepowtarzalnego smaku.


* Moja opinia:


Majonez w smaku jest bardzo dobry, ale mógłby być w nim bardziej wyczuwalny czosnek :D

Jego konsystencja jest dość kremowa.

Majonez o smaku czosnkowym okazał się świetnym dodatkiem do sałatek, jajek czy wędlin.




- majonez chrzanowy.

* Od producenta:

Wszystkich konsumentów poszukujących nowych wrażeń smakowych, a przede wszystkim „fanów” Majonezu stołowego kętrzyńskiego, zainteresują z pewnością, stworzone na jego bazie, majonezy smakowe. 

To niezwykłe połączenie majonezu z dodatkiem naturalnych wyciągów smakowych (czosnkowego) i (chrzanowego), w połączeniu z kompozycją przypraw sprawi, że jaja, wędliny, czy potrawy z grilla nabiorą nowego wykwintnego i niepowtarzalnego smaku.

* Moja opinia: 

Majonez chrzanowy zajadałam z frytkami i kanapkami.

Jego konsystencja jest gęsta i kremowa, jak dla mnie bardzo dobry.

Idealnie wyczuwalny smak chrzanu :D




- majonez stołowy.

* Od producenta: 

Majonez stołowy kętrzyński produkowany jest na bazie oleju rzepakowego z uszlachetnionych odmian, żółtka w proszku, uzdatnionej wody i bukietu przypraw. 

Majonez posiada jednolitą gładką konsystencję o jasnokremowej barwie. Zapach charakterystyczny dla majonezu. 

Smak lekko kwaskowaty właściwy dla użytych przypraw. 

Majonez kętrzyński jest doskonałym dodatkiem do sałatek, jaj i wędlin, może stanowić również cenny zamiennik masła i margaryny w przygotowaniu kanapek. 

Produkt nie zawiera konserwantów i sztucznych dodatków.

* Moja opinia:

Majonez nie jest za rzadki ani za gęsty.

Jest w sam raz.

W smaku bardzo dobry, lekko kwaskowaty i można delikatnie wyczuć w nim ocet, ale w granicach tolerancji smakowej :)

Idealnie pasuje do sałatki warzywnej :D



Dziękuję Firmie CREDO PR za możliwość testowania! 

You Might Also Like

3 komentarze

  1. Uwielbiam majonez ^^
    Zapraszam: gertrama.blogspot.com
    obserwujemy? Odp u mnie :*

    OdpowiedzUsuń
  2. ja juz obserwuje i licze na rewanz ;*
    gertrama.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń

Subscribe